EDUS-INFO > Dogodki > Izbrani dogodek
 

Napovednik dogodkov

Konferenca “Karierna orientacija v luči sodobnih spoznanj”

15.4.2020

ZAVOD RS ZA ŠOLSTVO

Datum dogodka: 15. 4. 2020 – 16. 4. 2020
Lokacija: Kongresni center v Hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška ulica 6, Laško

Kontaktna oseba: dr. Brigita Rupar
E-naslov

Zavod Republike Slovenije za šolstvo v okviru projekta Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda pripravlja dvodnevno konferenco z naslovom Karierna orientacija v luči sodobnih spoznanj –  21. prispevki strok za svetovalno delo v praksi, ki bo potekala 15. in 16. aprila 2020 v Kongresnem centru Thermana v Laškem.

Vsebine in dejavnosti v programu konference bodo zasnovane tako, da bodo svetovalnim delavcem, učiteljem in kariernim svetovalcem nudile znanja, spretnosti in veščine pri karierni vzgoji in svetovanju mladim. Na konferenci bodo sodelovali priznani domači in tuji strokovnjaki, ki se ukvarjajo s karierno orientacijo v praksi in raziskovalno.  Aktivno vlogo bodo imeli tudi šolski svetovalni delavci in karierni svetovalci iz drugih inštitucij.  Konferenca bo obsegala plenarna predavanja, predavanja v sekcijah, predstavitev primerov prakse z diskusijo, delavnice ter okrogle mize.

Prijave na konferenco bomo zbirali preko spletne aplikacije KATIS in bodo odprte od 10. januarja 2020 do 1. aprila 2020. V začetku aprila bodo prijavljeni povabljeni k prijavi na konferenčne delavnice, ki se jih bodo želeli udeležiti.

Program konference bo 15. marca 2020 objavljen na spletni strani zavoda.