EDUS-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

23.1.2020

Objavljen razpis za ravnatelja OŠ Dante Alighieri

Koper/Izola, 23. januarja (STA) - Sveta zavoda Osnovne šole Dante Alighieri iz Izole je objavil razpis za delovno mesto ravnatelja. Poleg izpolnjevanja splošnih in posebnih zakonskih pogojev morajo kandidati priložiti še program vodenja šole v italijanskem in slovenskem jeziku. Rok za oddajo prijav je 15 dni, izbrani kandidat pa bo imenovan za dobo petih let.

Prijavljeni kandidati bodo pisno obveščeni o izbiri v zakonitem roku, še izhaja iz razpisa, ki je bil danes objavljen na straneh časnika Primorske novice.

Svet izolske osnovne šole z italijanskim učnim jezikom je oktobra lani izglasoval razrešitev dotedanje ravnateljice Simone Angelini. Ta je bila skoraj leto dni na tnalu sveta zavoda in javnosti, potem ko so v javnost prišli očitki o mobingu nad zaposlenimi in nepotizmu, skrhali pa so se tudi odnosi s starši oz. svetom zavoda.

Šolo trenutno kot vršilka dolžnosti ravnateljice vodi Cristina Valentič Kostić, ki je ob imenovanju med svojimi glavnimi nalogami izpostavila izboljšanje odnosov znotraj šole.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2020

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2019

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar