EDUS-INFO > Novice > Izbrana novica
 
          - +   *  

Novice

13.11.2019

Študentska konferenca PR teater priložnost za izobraževanje

Ljubljana, 13. novembra (STA) - Na ljubljanski fakulteti za družbene vede bo danes potekala študentska konferenca za odnose z javnostmi PR teater. Namen konference je zagotoviti dodatno znanje na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi. Letošnja tema konference bo komunikacijska džungla, so sporočili s študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Konferenca vključuje predavanja in delavnice z udeležbo slovenskih in tujih predavateljev. Letos konferenca poteka že desetič, v preteklosti pa je prejela dve nagradi Zlato pero za komunikacijsko odličnost. Izobraževanje je odprto tako za študente kot tudi za tiste, ki jih področje odnosov z javnostmi zanima.

Delavnice bodo potekale vzporedno s predavanji, ki se bodo dotikala različnih tem s področja komuniciranja. Med drugim bodo spregovorili tudi o merjenju učinkov komuniciranja, korporativnem komuniciranju in lovljenju ravnotežja v službi in doma. Letošnja tema predstavlja, da je področje komunikacij tako kot džungla vznemirljivo, skrivnostno in polno bogatih zgodb.

Arhiv

Zadnje novice

Vir

STA

2020

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar

2019

December

November

Oktober

September

Avgust

Julij

Junij

Maj

April

Marec

Februar

Januar